The Design Studio and Eugenia Au Kim

This grand living space is part of a traditional and refined Hamptons residence. Here, cultural influences are mixed with contemporary form and color. Custom high–back wing chairs, a 16–foot round silk and wool area rug, silk chandelier and magenta grass–cloth walls add drama to the traditional setting. Photo by Christopher Wesnofske.

The Design Studio and Eugenia Au Kim

This "petite salon" is an intimate space to unwind during all seasons. Walls are hand painted to mimic silk wall covering and a custom media cabinet was built with an integrated hydraulic television lift to showcase artwork when the TV is not in use. Photo by Christopher Wesnofske.

The Design Studio and Eugenia Au Kim

To retain this billiard room's charm, all existing cabinetry, including the unique cue stick holder, was restored. The mahogany wood paneling with ivory lacquer inserts and the iridescent ochre grass–cloth paper above it create drama. An Iron X–frame chandelier with resin shades offers contemporary balance. Photo by Christopher Wesnofske.

The Design Studio and Eugenia Au Kim

The small footprint of this sitting room is made grand by careful attention to the scale and proportion of the furnishings. Monochromatic, upholstered pieces are lean without sacrificing comfort. The soft–textured faux chagrin walls soften the room while accent pieces, such as the "canine" cocktail table, add personality. Photo by Genevieve Garruppo.

The Design Studio and Eugenia Au Kim

Inspiration abounds in this "his and hers" home office. Just steps from the master bedroom, the office boasts sweeping ocean views; remote–controlled fabric blinds to ease the sunlight; and radiant heat to warm the limestone and onyx floor. Desktop gymnasts sculpture serves as a steady reminder to focus on goals. Photo by Genevieve Garruppo.

The Design Studio and Eugenia Au Kim

Here, a close up of custom–designed desk and cabinetry. An Israeli artist was commissioned to create the thick "watery" glass insert. Computer wires are concealed inside the desk; cabinet unit cleanly houses all office necessities. Office chairs are 1940's original – newly upholstered with a linen and leather stripe. Photo by Genevieve Garruppo.

The Design Studio and Eugenia Au Kim

This custom–designed home–office center makes "minding your own business" a snap. The owners track investments on the large–screen monitor and keep important documents in the filing system below. Open shelving displays books and objet d'art. Magnet–backed wooden grids (designed for easy access) conceal speakers. Photo by Genevieve Garruppo.

The Design Studio and Eugenia Au Kim

The owners of this Hamptons cottage wanted traditional design, but in an offbeat way. The striking umbrella chandelier creates drama in a living area defined by furniture rather than walls. The drum–shaped coffee table, made from recycled oyster shells, echoes the chandelier's color and shape, forming the room's center. Photo by Genevieve Garruppo.

The Design Studio and Eugenia Au Kim

A cottage used all year long in the Hamptons would not be complete without a "Winter Room." Angled furniture creates an inviting circle around the fireplace while well–placed love seat and chairs open up the space without sacrificing comfort. Photo by Genevieve Garruppo.

The Design Studio and Eugenia Au Kim

The owners of this Hamptons cottage wanted to open this space and make it an inviting "Man Cave." Chocolate–brown grass cloth with silver leaf background wallpaper respects the "cave" milieu while reflecting light to open the room. Pearlized, hand–carved maple doors offer light and contrast. Photo by Genevieve Garruppo.

The Design Studio and Eugenia Au Kim

This Italian–designed sofa finished in rich graphite gray leather with contrasting stitching creates first–class seating without leaving home. Press a hidden button inside the arm and recline comfortably in three positions. No "Man Cave" is complete without it. Photo by Genevieve Garruppo.

The Design Studio and Eugenia Au Kim

The fireplace in this East Hampton living room was made more important by resurfacing it with an African basket–weave pattern made of limestone and stainless steel rods. The sea-grass-lined octagonal ceiling and table pedestal made of recycled coconut shells repeat the fireplace's basket–weave motif. Photo by Christopher Wesnofske.

The Design Studio and Eugenia Au Kim

Demonstrating Eugénia's commitment to the environment, this room features a hardwood floor made from recycled bamboo and fireplace slate made from volcanic ash, which contains minerals that maintain the slate's beautiful patina. Armoire doors recycle antique Chinese screens and form the inspiration for the cabinet's design. Photo by Christopher Wesnofske.

The Design Studio and Eugenia Au Kim

This cozy Southampton sitting room quickly became the go–to room for our clients. Grass cloth walls and woven bamboo blinds create intimacy. A lush red–leather reading chair for him and a Tansu cabinet desk for her – neatly closed when not in use – invite the homeowners back again and again. Photo by Christopher Wesnofske.

The Design Studio and Eugenia Au Kim

A traditional space is made new in this Southampton living room. Plush sofas complement the wainscoting and arched entryway. Round ottomans with red piping, a side chair in contemporary fabric and two hand–painted chests in place of a cocktail table freshen the look. Photo by Christopher Wesnofske.

The Design Studio and Eugenia Au Kim

A lower–level space was transformed into a contemporary "rumpus" room with fresh paint and over–sized Italian floor tiles. Add red lacquer bar stools, a "Louis" chair in unexpected fabric, a coffee table made from recycled oyster shells and the client's own dragon, and you're ready to play. Photo by Christopher Wesnofske.

The Design Studio and Eugenia Au Kim

Here, a media room with ample storage, home theater, and a movable wall adjoining a personal spa. At the press of a button, a large projection screen drops down to cover the front of the sliding cabinet doors. Custom bar with a sink and refrigerator. Sapele mahogany cabinetry. Photo by Christopher Wesnofske.

The Design Studio and Eugenia Au Kim

This client wanted the ultimate traditional "Guys Room" – no girls allowed. Custom cabinetry houses all the necessities: television, DVD player, stereo, bar, cigars and books. Two leather chairs recline at the push of a button. Not to fret… the Mrs. got her own "Girls–Only Room" as well. Photo by Christopher Wesnofske.

The Design Studio and Eugenia Au Kim

Proving no space is too small, we transformed a closet into a private bar. While anybody could have installed cabinetry "made to order," we've created unique furniture of Sapele mahogany to craft a vertical wine cellar and various–sized cupboards. The bar includes both a sink and refrigerator. Photo by Christopher Wesnofske.

The Design Studio and Eugenia Au Kim

Form and function align in this "great" room designed to be user–friendly while pleasing the senses. Perforated copper window dowels catch the rain, creating a soothing waterfall. Custom–made English sycamore cabinetry displays books, a glass collection, and houses TV/audio equipment, a bar and buffet. Photo by Christopher Wesnofske.

The Design Studio and Eugenia Au Kim

Here, the fireplace takes center stage. The Lustbaders wanted the room to have a spiritual focal point. The fireplace, crowned by a soaring vaulted ceiling, creates that strong spiritual philosophy. A Cambodian statue, brought home from one of the couple's many journeys, rests on the mantle. Photo by Durston Saylor.

The Design Studio and Eugenia Au Kim

Asked to create a conference space from one large room at the Watermill Villa Maria Show House, Eugénia created a "more civilized" way of doing business: a hospitality area (not shown) welcomes guests; a comfortable seating area creates a circle of energy; and a media center offers technical convenience. Photo by Christopher Wesnofske.